Knoest

Onder één dak vindt u Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt. Bij Knoest Eten en drinken kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk ontbijt, met bijvoorbeeld goed gevulde yoghurt en croissantjes. Voor de lunch staan er belegde broodjes of salades op het menu. En 's avonds kunt u kiezen uit verse pizza's en pasta's. Maar natuurlijk is Knoest ook de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse, biologische streekproducten.

Knoest is ook voor kinderen een ideale plek om te vertoeven. Naast speciale kidsgerechten, waar kinderen uit kunnen kiezen, kunnen ze zich uren vermaken met spelen. 

Onder hetzelfde dak als Knoest Eten en Drinken bevindt zich ook Knoest Minimarkt. Hier kunnen kampeerders van Camping Geversduin, terecht voor vers gebakken broodjes en de vergeten boodschappen. 

Openingstijden

U kunt bij Knoest Eten en Drinken dagelijks terecht vanaf 08.00 uur voor een heerlijk ontbijt. Bij Knoest Minimarkt haalt u vers gebakken broodjes en de vergeten boodschappen.

Tijdens schoolvakanties is Knoest geopend vanaf 07.00 uur. 
De keuken is geopend tot 20.00 uur. 

SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen. 

taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl