Knoest

Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt

Onder één dak vindt u Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt met een biologische touch. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben. Bij de Minimarkt kunt u terecht voor alle vergeten boodschappen.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, en natuurlijk het springkussen. Uren aan speelplezier zijn gegarandeerd.

Feestje, sfeervol borrelen of smaakvol dineren?

Vier uw verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest bij Knoest. De warme en sfeervolle inrichting geven uw feest direct een aangename sfeer Lekkere hapjes, drankje erbij en gezellige muziek op de achtergrond.

Iets te vieren? Daar moet op geproost worden. In overleg met u, stellen wij het menu samen.
Wij zullen zorgen voor een overgetelijke avond!

Van 28 oktober t/m 22 maart open wij onze deuren exclusief voor uw gelegenheid.

kijkzondagen

Zondag 1 december 2019
Zondag 5 januari 2020
Zondag 2 Februari 2020
Zondag 1 Maart 2020

Van 10.00-17.00 uur

SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen.

Zoek taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)6 30 39 96 95
E-mail: knoest@campinggeversduin.nl