Knoest

Onder één dak vindt u Knoest Eten en Drinken en de Biologische Minimarkt. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse, biologische streekproducten. Onze pizza oven staat voor u aan van vrijdag tot en met maandag vanaf 16.00.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, uren speelplezier gegarandeerd.

Onder hetzelfde dak als Knoest Eten en Drinken bevindt zich ook Knoest Minimarkt. Hier kunnen kampeerders van Camping Geversduin, terecht voor vers gebakken broodjes en de vergeten boodschappen. 

Openingstijden

U kunt bij Knoest Eten en Drinken dagelijks terecht vanaf 09.00 uur . Bij Knoest Minimarkt haalt u vers gebakken broodjes en de vergeten boodschappen, de minimakrt is dagelijks geopend van 08.00-17.00. Onze pizza oven staat van vrijdag tot en met maandag voor u aan van 16.00-20.00. Van dinsdag tot en met donderdag zijn wij geopend van 09.00-17.00 voor een kopje koffie met een gebakje of bijvoorbeeld een panini.SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen. 

taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)251-661095
E-mail: info@campinggeversduin.nl