Knoest

Knoest Eten en Drinken

Knoest Eten en Drinken is een sfeervol restaurant gelegen op Camping Geversduin in Castricum. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. De verse pizza's zijn een begrip in de omgeving. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, en natuurlijk het springkussen. Uren aan speelplezier zijn gegarandeerd.
.

KNOEST_INTERIOR_13.jpg

Minimarkt

Onder hetzelfde dak als Knoest opent eind maart ook onze minimarkt haar deuren weer. Ons assortiment is met zorg samengesteld uit ambachtelijke en streekproducten, met een biologische twist, voor een ieder iets lekkers te vinden.

In de ochtend ruik je de croissants al vanuit de voortent, elke ochtend vers gebakken. Heerlijk in de relax stand en geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem; in de minimarkt vind je alles voor een complete maaltijd, een heerlijk lokaal wijntje (ja echt uit de buurt!) of een borrelhapje! Kom langs en laat je verwonderen door onze minimarkt!

P1000059.JPG

Contact

Knoest eten en Drinken
Beverwijkerstraatweg 205, 1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)6 30 39 96 95
E-mailKnoest@campinggeversduin.nl

SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen.