Warme Winter Dagen bij Knoest

In de herfst en winter is Knoest dé spot waar je absoluut wilt zijn! De kinderen vermaken zich vol enthousiasme urenlang in één van de speeltuinen of binnen met de betoverende treintafel of iSandbox. Ondertussen kan jij jezelf heerlijk nestelen in een gezellige, warme ambiance en genieten van een verrukkelijke lunch of borrel. Hier komt de magie van het seizoen tot leven, waar spel en ontspanning hand in hand gaan. Hier creëer je onvergetelijke herinneringen terwijl je jezelf omringt met knusse winterse vibes.

Knoest is tijdens de Warme Winter Dagen iedere woensdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. In de kerstvakantie zijn we zelfs iedere dag open met uitzondering van de feestdagen! Op woensdagen staan er gezellige activiteiten voor kinderen op het programma. Ga met Bosw8er Evert-Jan op ontdekkingstocht in de natuur rondom Knoest of kom gezellig knutselen.

WARME WINTER DAGEN    KERSTVAKANTIE OPEN 

Klimmen, klauteren, kliederen en springen!

Knoest is een waar speelparadijs voor kinderen.
Direct grenzend aan het terras is een uitdagende natuurlijke speeltuin waar water en zand de belangrijkste elementen zijn.
Dit betekent urenlang speelplezier! Lekker klimmen en klauteren met als hoogtepunt de uitkijktoren en de airtrampoline.

Vanuit het restaurant heb je goed zicht op de andere speeltuin die achter Knoest te vinden is.Deze is afgesloten met een hekje.
Loop in het waterrad of laat de waterweg overstromen door heel hard te pompen.

Is het weer nat en herfstachtig of raast de gure winterwind rond Knoest?
Binnen in het gezellige restaurant hebben we een leuke, houten treinbaan voor de kleintjes en een spiksplinternieuwe
interactieve zandtafel waar de echte zandavonturiers hele werelden kunnen bouwen!

Tussendoor geniet zowel jong als oud van onze beroemde warme chocolademelk, die wil je!
De kids krijgen snel even wat lekkers te eten en gaan dan weer gauw spelen met vriendjes en vriendinnetjes!

Wat gasten over ons zeggen!

'Leuk restaurant met groot terras en aangrenzend diverse speelplekken voor de kinderen. Vanuit het restaurant en vanaf het terras heb je zicht op de speeltuinen. Echt een aanrader!'

Nienke

'Samen met mijn vriendinnen ons 40e verjaardag gevierd bij Knoest. Het was super voor elkaar. Erg gastvriendelijk en alles goed geregeld. Mooie gelegenheid met speelgelegenheid voor de kinderen!'

Annemiek