Knoest

Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt

Knoest Eten en Drinken is een sfeervol restaurant gelegen op Camping Geversduin in Castricum. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. De verse pizza's zijn een begrip in de omgeving. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, en natuurlijk het springkussen. Uren aan speelplezier zijn gegarandeerd.

KNOEST_INTERIOR_13.jpg

Feestje, sfeervol borrelen of smaakvol dineren?

Vier je verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest bij Knoest. De warme en sfeervolle inrichting geven jouw feest direct een aangename sfeer Lekkere hapjes, drankje erbij en gezellige muziek op de achtergrond.

Iets te vieren? Daar moet op geproost worden. In overleg met jou, stellen wij het menu samen. Wij zullen zorgen voor een overgetelijke avond!

Van 28 oktober t/m 22 maart open wij onze deuren exclusief voor jouw gelegenheid.

KNOEST_NACHOS_4.jpg

tijdelijk gesloten

Bij de Kennemer Duincampings volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. In een update rondom het coronavirus hebben we de meest gestelde vragen beantwoord. We bekijken de situatie per dag en zullen, indien nodig, deze pagina bijwerken.

Wij vinden jouw en onze gezondheid belangrijk. Daarom zijn wij tot 6 april gesloten

Lees verder

sollicipizza

Naast het lekkere eten en de drankjes, zorg jij voor net dat beetje extra vakantie gevoel. Deze zomer lekker bijverdienen in de horeca en flexibele werktijden? 

Bestel woensdag 15 april tussen 12.00 en 19.00 uur 'de Sollicipizza' bij Knoest Eten en Drinken!

Lees verder