Knoest

Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt

Knoest Eten en Drinken is een sfeervol restaurant gelegen op Camping Geversduin in Castricum. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. De verse pizza's zijn een begrip in de omgeving. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, en natuurlijk het springkussen. Uren aan speelplezier zijn gegarandeerd.

KNOEST_INTERIOR_13.jpg

Feestje, sfeervol borrelen of smaakvol dineren?

Vier je verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest bij Knoest. De warme en sfeervolle inrichting geven jouw feest direct een aangename sfeer Lekkere hapjes, drankje erbij en gezellige muziek op de achtergrond.

Iets te vieren? Daar moet op geproost worden. In overleg met jou, stellen wij het menu samen. Wij zullen zorgen voor een overgetelijke avond!

Van 28 oktober t/m 22 maart open wij onze deuren exclusief voor jouw gelegenheid.

KNOEST_NACHOS_4.jpg

Aangepaste openingstijden

Openingstijden week 42

Openingstijden week 43

Openingstijden week 44

SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen.