Knoest

Onder één dak vindt u Knoest Eten en Drinken en de Minimarkt met een biologische touch. Knoest is de ideale plek om neer te strijken voor een kopje koffie met een gebakje of voor een lekker drankje met een hapje. Bij Knoest Eten en Drinken wordt uitsluitend gewerkt met verse streekproducten die een biologische twist hebben.

In november t/m maart kunt u op woensdag, zaterdag en zondag bij ons terecht tussen 10.00 uur - 16.00 uur.

Bij Knoest vermaken de kinderen zich ook prima. Op het centrumplein hebben wij een natuurspeeltuin en bij mooi weer staat achter het waterrad aan, en natuurlijk het springkussen. Uren aan speelplezier zijn gegarandeerd.

Onder hetzelfde dak als Knoest Eten en Drinken bevindt zich ook Knoest Minimarkt. Hier kunnen kampeerders van Camping Geversduin, terecht voor vers gebakken broodjes en de vergeten boodschappen. 

Openingstijden

Van november t/m maart kunt u bij Knoest Eten en Drinken op woensdag, zaterdag en zondag terecht tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wij zijn geopend voor een kopje koffie met een gebakje of bijvoorbeeld een panini. In de zomer keren de vers gebakken pizza's uiteraard weer terug!SPELEN

Bij Knoest Eten en Drinken kunnen kinderen volop spelen. Vanuit het restaurant hebben ouders zicht op de deels overdekte natuurspeelplaats. En het zonnige terras van Knoest grenst direct aan het centrumplein, waar zich een andere avontuurlijke speeltuin bevindt. In beide speeltuinen zijn zand en water centrale elementen. 

Zoek taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)6 30 39 96 95
E-mail: knoest@campinggeversduin.nl