Iets te vieren?

Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren! Een verjaardag, jubileum, familiefeest, bedrijfsborrel of kraamfeest. 🍾 Vier het op een sfeervolle locatie midden in het groen. De ligging in de bosrijke omgeving geeft je direct dat gezellige, knusse gevoel. Dankzij de speeltuinen rondom is dit ook een ideale feestlocatie met kinderen. 

Geef je wensen door

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om jouw bedrijfsborrel, familiefeest, verjaardag, trouwdag of kinderfeestje te vieren? đŸĨ‚ Restaurant Knoest leent zich hier perfect voor! 

Ons bevlogen personeel helpt je graag bij het vieren van een heugelijke gebeurtenis en neemt alle zorg uit handen, om er een zo mooi mogelijke dag van te maken. 🎂 Een gezellige borrel met een hapje, een shared diner of een spetterend feest met live muziek. Elk feestje is uniek en bijzonder. Daarom bespreken wij graag jouw wensen om zo een feest op maat samen te stellen. 

Buiten het kampeerseizoen stellen we een persoonlijke offerte op, aan de hand van jouw wensen. đŸĒŠ Binnen het seizoen (maart t/m oktober) zijn enkel á la carte consumpties mogelijk. Meer weten? Mail naar: info@knoestetenendrinken.nl.

appeltaart knoest

Speeltuin6-campinggeversduin

Kindvriendelijke locatie


Restaurant Knoest is een unieke kindvriendelijke feestlocatie, gelegen op Camping Geversduin, midden in het Noord-Hollandse Duinreservaat. Dit is een belevenis op zich! đŸŒŗ Kinderen van alle leeftijden vermaken zich uitstekend op deze gezellige en unieke locatie midden in het bos. Binnen biedt Knoest een fijne gezellige sfeer, waarin het natuurlijke aspect van het bos naar binnen toe doorstraalt. 

Voor de deur van het restaurant ligt een grote gave speeltuin waar jonge en oudere kinderen zich perfect kunnen vermaken. 🌷 Achter het restaurant ligt een deels overdekte natuurspeeltuin. Vanuit het restaurant heb je dan ook goed zicht op de spelende kinderen. 

Grote groepen


Ook voor zakelijke evenementen is Knoest een perfecte plek! đŸŽĩ Met elkaar proosten op behaalde successen en vooruit kijken naar het komend jaar. Niet op kantoor, maar op een fantastische locatie. Een personeelsfeest, Kerstfeest of nieuwjaarsreceptie vieren bij Knoest belooft een bijzonder sprankelende gebeurtenis te worden. 

Knoest is de ideale locatie als er kinderen meekomen. Met 2 speeltuinen voor en achter het restaurant, kunnen zij zich hier urenlang vermaken. Knoest is gelegen op Camping Geversduin. đŸŒŋ Dankzij het grote parkeerterrein voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid voor grote groepen. Let op dat tijdens het kampeerseizoen andere mogelijkheden en beperkingen gelden.

KNOEST_ACTIE_2joe

Knoestterras3-campinggeversduin.jpg
knoest feestlocaite.jpg
JD-Photography-DSC_5877-2.jpg