• Centrumplein speeltuin camping geversduin kennemerland
  • Speeltuin Knoest
  • waterspeeltuin Knoest
  • Spelen Knoest

Spelen

Vanaf het zonnige terras heeft u een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen vanaf de kabelbaan terwijl u uw kinderen in de gaten kunt houden onder het genot van een hapje of drankje.

Avontuurlijke speelplaats

Geversduin - springkussen geen QC 02.jpg

Het voorterras van Knoest grenst aan het centrumplein van Camping Geversduin. Knoest beschikt over een zonnig terras met uitzicht op de avontuurlijke speeltuin en de airtrampoline.

Natuurspeelplaats

Geversduin Natuurspeelplaats 14.jpg

Achter Knoest bevindt zich de deels overdekte natuurspeelplaats. De speelplaats bestaat uit water en zand, waar de kinderen zich uitgebreid kunnen vermaken. In de tussentijd kunt u uitrusten op het terras in de zon.

Spelen in de winter

Geversduin Natuurspeelplaats 15.jpg

Met mooi weer er op uit met de (klein) kinderen. De speelafspraak begint bij Knoest. Heerlijke biologische koffie en de kinderen ravotten lekker in één van de twee speeltuinen. Even uitpuffen met een limonade of een warme chocolademelk.

Kinderfeestje

Wanneer u bij Knoest een kinderfeestje boekt, heeft u er vooraf geen omkijken naar. Wij regelen de hele middag en u kunt samen met uw kind volop genieten.

Lees verder