• Centrumplein speeltuin camping geversduin kennemerland
  • Speeltuin Knoest
  • waterspeeltuin Knoest
  • Spelen Knoest

Spelen

Vanaf het zonnige terras heb je een prachtig uitzicht over de avontuurlijke speeltuin. De kinderen kunnen spelen met water, klimmen in de uitkijktoren en tokkelen vanaf de kabelbaan terwijl jij je kinderen in de gaten kunt houden onder het genot van een hapje of drankje.

Avontuurlijke speelplaats

Centrumsplein 1360 donker gezicht.jpg

Het voorterras van Knoest grenst aan het centrumplein van Camping Geversduin. Knoest beschikt over een zonnig terras met uitzicht op de avontuurlijke speeltuin en de airtrampoline.

Natuurspeelplaats

grote rad met .jpg

Achter Knoest bevindt zich de deels overdekte natuurspeelplaats. De speelplaats bestaat uit water en zand, waar de kinderen zich uitgebreid kunnen vermaken. In de tussentijd kun je uitrusten op het terras in de zon.

Spelen in de winter

KNOEST_EXTRIEUR_9.jpg

Met mooi weer er op uit met de (klein) kinderen. De speelafspraak begint bij Knoest. Heerlijke biologische koffie en de kinderen ravotten lekker in één van de twee speeltuinen. Even uitpuffen met een limonade of een warme chocolademelk.

Kinderfeestje

Wanneer je bij Knoest een kinderfeestje boekt, heb je er vooraf geen omkijken naar. Wij regelen de hele middag en jij kunt samen met jouw kind volop genieten.

Lees verder