Minimarkt

Onder hetzelfde dak als Knoest opent eind maart ook onze minimarkt haar deuren weer. Ons assortiment is met zorg samengesteld uit ambachtelijke en streekproducten, met een biologische twist, voor een ieder iets lekkers te vinden.

In de ochtend ruikt u de croissants al vanuit de voortent, elke ochtend vers gebakken. Heerlijk in de relax stand en geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem; in de minimarkt vindt u alles voor een complete maaltijd, een heerlijk lokaal wijntje (ja echt uit de buurt!) of een borrelhapje! Kom langs en laat u verwonderen door onze minimarkt!


Elleke's keuken

IMG_0461.jpg

Stoofpotjes, soepen en sauzen. Elleke's keuken is gespecialiseerd in het ambachtelijk produceren van culinaire producten, gezonde gerechten en delicatessen met (h)eerlijke ingrediënten. Nu verkrijgbaar in de Minimarkt. Ideaal voor op de camping.

Bionade

restaurant Knoest minimarkt camping geversduin

BIONADE lest de dorst op natuurlijke wijze. Licht bitter en fruitig, met de typische smaak van een gefermenteerde drank. In de smaken Vlierbes, Citroen Bergamot, Lychee, Kruiden, Gember & Sinaasappel en Boomgaard.

Tony Chocolonely

yrk8z8wi1k5d_home_landscape_top_article_630x325.jpg

Waanzinnig lekkere chocolade. Tony's Chocolonely is op weg naar 100% slaafvrije chocolade. Dat is chocolade zonder de nare bijsmaak van slavernij en kinderarbeid. Wij steunen dit goede doel.

Organico koffie

manon.jpg

Organico koffie van DEAC heeft, naast smaak en kwaliteit, ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze duurzame espresso is biologisch en fair trade. Deze bonen zitten vol aroma, zijn fluweelzacht in afrdonk en lager in cafeïne gehalte. Samen met een heerlijk punt appeltaart maakt je dag een feestje.

Zoek taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)6 30 39 96 95
E-mail: knoest@campinggeversduin.nl