Minimarkt

Onder hetzelfde dak als Knoest opent eind maart ook onze minimarkt haar deuren weer. Ons assortiment is met zorg samengesteld uit ambachtelijke en streekproducten, met een biologische twist, voor een ieder iets lekkers te vinden.

In de ochtend ruikt u de croissants al vanuit de voortent, elke ochtend vers gebakken. Heerlijk in de relax stand en geen zin om boodschappen te doen? Geen probleem; in de minimarkt vindt u alles voor een complete maaltijd, een heerlijk lokaal wijntje (ja echt uit de buurt!) of een borrelhapje! Kom langs en laat u verwonderen door onze minimarkt!


Bionade

BIONADE lest de dorst op natuurlijke wijze. Licht bitter en fruitig, met de typische smaak van een gefermenteerde drank. In de smaken Vlierbes, Citroen Bergamot, Lychee, Kruiden, Gember & Sinaasappel en Boomgaard.

Wijndomein De Koen

Wijn uit eigen streek. De wijnen van de Koen worden allemaal op het wijndomein gemaakt. De druiven worden handmatig geoogst en daarna zo snel mogelijk verwerkt. De rode wijnen worden meestal direct op de gist gezet terwijl de most voor de witte wijnen snel wordt gekoeld.

Zonnemaire brood

Geniet met volle teugen van de overheerlijke smaak van Zonnemaire brood en banket. Altijd ambachtelijk gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch! Hierbij wordt gebruik gemaakt van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen.

Organico koffie

Organico koffie van DEAC heeft, naast smaak en kwaliteit, ook aandacht voor afkomst, productie en milieu. Deze duurzame espresso is biologisch en fair trade. Deze bonen zitten vol aroma, zijn fluweelzacht in afrdonk en lager in cafeïne gehalte. Samen met een heerlijk punt appeltaart maakt je dag een feestje.

Zoek taalkeuze

Knoest Eten & Drinken

Beverwijkerstraatweg 205
1901 NH Castricum

Telefoon: +31 (0)6 30 39 96 95
E-mail: knoest@campinggeversduin.nl