Kindvriendelijke plek voor een gezellige kraamborrel

De geboorte van een kindje brengt naast heel veel liefde en geluk ook veel kraamvisite met zich mee. Om wat rust te brengen in deze drukke tijd, kunt u er voor kiezen om een kraamfeest te organiseren. Zo kan iedereen de kleine spruit op de kraamborrel komen bewonderen.

Knoest Eten en Drinken is de ideale plek voor een sfeervol kraamfeest. Het restaurant grenst aan een super gave speeltuin, waar de kinderen, uitgebreid kunnen spelen met water en zand, springen op de air trampoline en klauteren in de houten speeltoestellen. Ook aan de achterkant van het restaurant ligt een avontuurlijke, deels overdekte en afsluitbare natuurspeelplaats. Vanuit het restaurant hebben de ouders op deze manier goed zicht op hun spelende kinderen.

Kindvriendelijke locatie

Restaurant Knoest is een unieke kindvriendelijke feestlocatie, gelegen op Camping Geversduin, midden in het Noord-Hollandse Duinreservaat. Deze locatie, midden in het bos, zorgt al voor een unieke belevenis op zich.

Dankzij het grote parkeerterrein voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Een offerte op maat

Restaurant Knoest helpt je graag bij het vieren van deze heugelijke gebeurtenis en neemt alle zorg uit handen, om er een zo mooi mogelijke dag van te maken.

Graag stellen we aan de hand van jouw wensen voor een geboortefeestje een persoonlijke offerte op. Je kunt mailen naar: info@knoestetenendrinken.nl.

speeltuin knoest.jpg
speeltuin knoest.jpg
spelen knoest.jpg