KNOEST_INTERIOR_19.jpg

Bedrijfsborrel

Met elkaar proosten op behaalde successen en vooruit kijken naar het komend jaar. Niet op kantoor, maar op een fantastische locatie, samen met collega's.

Een personeelsfeest, Kerstfeest of nieuwjaarsreceptie vieren bij Knoest beloofd een bijzonder sprankelende gebeurtenis te worden. Onze unieke locatie midden in het bos, geeft je direct dat knusse, warme, gezellige gevoel. 

Bewandel het (misschien wel besneeuwde) pad, vanaf het grote parkeerterrein naar het restaurant. Het enige licht komt van de vuurkorfen en de gezellige kerstverlichting buiten op het terras. Schep uit een grote ketel een glas warme gluhwein of chocolademelk voordat je naar binnen gaat. Binnen is het aangenaam warm en zorgt de knusse en natuurlijke inrichting voor een gezellige sfeer.

Midden in de natuur

Knoest Eten en Drinken is gelegen op Camping Geversduin, midden in het bos. Met een groot parkeerterrein voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid. Ideaal dus voor grote groepen! 

Door de aanwezigheid van 2 avontuurlijke speeltuinen is Knoest ook zeer kindvriendelijk. We hebben zelfs een speciaal kinderarrangement.

Een feestje op maat

Tijdens de wintermaanden openen wij onze deuren exclusief voor uw gezelschap.

Voor elk evenement maken wij graag een passend voorstel op maat.
Stuur een mail naar info@knoestetenendrinken.nl of bel met 06 - 30 39 96 95 voor meer informatie.