Bijzondere momenten vier je met geliefden om je heen

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om jouw familiefeest of verjaardag te vieren? Restaurant Knoest leent zich hier perfect voor! Het weerzien en bijpraten met alle familieleden, onder het genot van een lekkere borrel met verschillende hapjes, of juist private dining aan lange mooi gedekte tafels.

Broers, zussen, ooms, tantes, neefjes en nichtjes, iedereen vermaakt zich uitstekend op deze gezellige en unieke locatie midden in het bos. Binnen biedt Knoest een fijne gezellige sfeer, waarin het natuurlijke aspect van het bos naar binnen toe doorstraalt. 

Unieke locatie

Voor de deur van het restaurant ligt een grote gave speeltuin waar jonge en oudere kinderen zich perfect kunnen vermaken. Achter het restaurant ligt een deels overdekte natuurspeeltuin. Vanuit het restaurant heb je dan ook goed zicht op de spelende kinderen. 

Vertel ons jouw wensen

Tijdens de wintermaanden opent Knoest eten en drinken exclusief voor jouw familie de deuren. Hierdoor kunnen wij een passend voorstel op maat samenstellen voor het familiefeest. Maak jouw wensen kenbaar door te mailen naar: info@knoestetenendrinken.nl

interieur Knoest
Lekker eten en drinken
Spelen Knoest